Ook uw “nestje” verdient een vleugje eigentijdsheid. Ontdek de niet te missen trends om alle kamers in uw woning in een trendy kleedje te steken.

Warm Scandinavisch design

U kunt er niet omheen: de Scandinavische stijl is overal. Weerstaat u aan die noordse charmes? In alle interieurwinkels vindt u tegenwoordig accessoires met geometrische patronen en pastelkleuren. Kies natuurlijke materialen voor uw meubels en wit voor uw muren. Zorg voor wat geometrie in uw kussens, tapijten, tafellakens en andere stoffen. Creëer tot slot ook een muur van eclectische kaders en bekleed uw canapé met een witte vacht. Klaar is kees!    

Wees niet bang voor zwart

Zwarte verf is geen taboe meer. Of het nu de muren zijn in uw keuken, living of badkamer, donker is helemaal in. Eigenlijk zet zwart de andere kleuren, texturen en voorwerpen in uw kamer extra in de verf. Natuurlijk gebruikt u best zachte tinten, om geen al te explosieve mix te krijgen. Wit, hout en heldere kleuren gaan perfect samen met een donkere muur of werkblad.

Industriële cool

Lederen zetels, metalen barkruk, houten tafel, vintage accessoires… De industriële stijl geeft uw interieur cachet. Speur naar metalen meubels en combineer ze met grote lederen zetels. Voor een vintage sfeertje. Als u een handige Harry bent, dan is deze stijl een onuitputtelijke inspiratiebron. Maak bijvoorbeeld uw eigen salontafel met wat pallets en wieltjes. Nog een laatste tip: verberg uw lampen niet meer. Hang er een heleboel naast elkaar aan een lange gekleurde draad. Voor een sensationele look boven uw eettafel.    

Een groene wind

Haal de natuur binnen in alle kamers van uw woning. Planten die vasthangen aan het plafond of aan de muur zijn helemaal in. Vergeet die saaie bloempot in het hoekje van de kamer. Planten en potten zijn decoratie op zich en verdienen het om in de kijker te staan.

Be original!

Weg met heersende opvattingen en klassieke decoratie! Gebruik liever mooie stoffen als tafellaken, hang uw mooiste borden aan de muur, schilder uw oude rotanstoelen helemaal zwart en laat de kunstenaars in huis tekenen op de muur…

Gebruik voorwerpen vooral niet waarvoor ze dienen en creëer een opvallend, trendy effect. Zo maakt u van uw interieur een modieuze plek naar uw hart.